Mamma

Svajpa höger och hitta ditt drömnamn – nu finns Tinder för barnnamn

Har du svårt att komma på vad ditt barn ska heta? Du kan vara lugn! Den nya appen “Kinder” hjälper dig och din partner att svepa fram ett namn till er nya bebis. 

Foto: Unsplash

Ibland kan det vara svårt att tillsammans med sin partner komma överens om det där perfekta barnnamnet. Men nu blir valet lite enklare! Den nya appen Kinder, som beskrivs som Tinder fast för barnnamn, hjälper dig och din partner att svepa fram det rätta namnet till er nya bebis.

Appen fungerar på så vis att du skriver in om det kommer att bli en flicka eller pojke och vilket efternamn ditt barn kommer att få. Därefter ger appen förslag på olika namn och det är bara att börja svepa. Du kan använda appen själv eller varför inte tillsammans med din partner? När du ser ett namn du gillar svajpar du höger och om din partner svajpar höger på samma namn blir det en match och namnet hamnar på en gemensam lista över namn som både du och din partner gillar. Om du däremot väljer att använda appen på egen hand hamnar istället namnet på en egen lista som du sedan kan presentera för din partner.

Kinder innehåller 18000 namn från olika kulturer och språk och du kan själv välja om du vill begränsa dig till ett specifikt språk, tema eller varför inte engelska kändisbarn?

Hitta mer inspiration till barnnamn här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!