Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Taylor Swift hjälpte sitt höggravida fan att köpa ett hem: “Hon lyfte upp mig från marken”

Taylor Swift är känd för att värna om sina fans med överraskningar och presenter, men den här gången har hon tagit sin generositet till en helt ny nivå då hon köpte ett hus till hemlösa Stephanie som är gravid i åttonde månaden. 

Foto: REX
Källa: Independent

Ett av Taylor Swifts största fans, Stephanie, har delat med sig av sin historia i popstjärnans egen app,  The Swift Life. Inför en av Swifts konserter i Manchester skrev Stephanies mamma till Taylor för att be henne att ta hand om gravida Stephanie lite extra under showen, då hon på grund av hälso- och säkerhetsrisker förlorat sin lägenhet. Hon och partnern (som nyligen blivit av med sitt jobb) hade då varit hemlösa under åtta månader av graviditeten. Stephanie skriver i i appen:

“Efter showen fick vi följa med Taylor till hennes loge där hon sa till mig, ‘Stephanie, du har funnits i mitt liv så länge utan att be mig om något. Du kunde ha kontaktat mig och jag skulle ha hjälpt dig. Men det gjorde du inte. Din mamma berättade för mig…'”

Enligt Stephanie ska Taylor ha sagt att hon ville betala för Stephanies konsertbiljett – men i själva verket slutade det med att hon hjälpte paret att köpa ett hem och allt de behövde inför bebisens ankomst.

Stephanie fortsätter i sitt inlägg:

“Hon sa till mig, ‘Jag vill att du ska kunna uppskatta din lilla flicka och inte behöva oroa dig för allt det här.'”

Stephanie gillade Taylor innan den generösa gåvan och hennes kärlek till popsångerskan har inte direkt svalnat:

“Den kvällen gav hon mig sin hand och lyfte upp mig från marken. På samma sätt som hon har gjort i tolv år. Jag älskar henne för alltid.”

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!