Mamma

Vanessa Hudgens gravid – väntar första barnet med Cole Tucker

Vanessa Hudgens och Cole Tucker ska bli föräldrar! Den glada nyheten uppdagades när Hudgens dök upp på Oscarsgalan i söndags.

Foto: Instagram @vanessahudgens

Det var under söndagen som Vanessa Vanessa Hudgens, 35, uppenbarade sig på Oscarsgalan iförd en svart fotsid klänning som avslöjade hennes gravidmage.

Foto: Instagram @vanessahudgens

Gifte sig i december

Enligt People poserade skådespelerskan för foton och svarade på frågor från reportrar medan hon höll om sin gravidmage och tog emot gratulationer.

Hudgens och hennes make, basketspelaren Cole Tucker, 27, gifte sig tropiska i Tulum, Mexiko, i december förra året. De delade med sig av bilder från den stora dagen i en exklusiv intervju i Vogue:

“Det var genuint den mest magiska helgen i mitt liv”, sa Hudgens till magasinet.

Hudgens och Tucker träffades på en Zoom-meditation 2020, ett möte som hon i efterhand har berättat om i The Drew Barrymore Show:

“Jag går in på Zoom och jag bara, ‘Vem är det?'”, sa hon när hon gästade programmet 2021. “Om jag vill ha något eller någon, så försöker jag få dem. Jag gled in i hans DM:s och sa typ, ‘Hej, det var trevligt att träffa dig’. Så jag tycker inte att det är något fel på att ta första steget.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!