Mamma

Zoe-Fay Brown om att bli en del av Oliver Ingrossos familj: “Speciellt”

I en intervju med Mama berättar Zoe-Fay Brown om den omtumlande första tiden som förälder – och hur hon har tagits emot av Oliver Ingrossos kända familj: “Det är fint att få vara en del av deras familj, men det är också lite ‘intimidating'”, säger hon.

Foto: Instagram @zoefaybrown

Den 6 september utökades familjen Wahlgren/Ingrosso med en ny medlem: Kalí Ennio Brown Ingrosso, som är son till Zoe-Fay Brown, 29, och Oliver Ingrosso, 33.

“Kommer att få så mycket kärlek”

I en ny intervju med Mama berättar Brown om känslorna kring att på allvar ha blivit en del av en av Sveriges mest kända familjer:

“Det har varit speciellt, måste jag säga! De är väldigt inbjudande och mysiga och det är fint att få vara en del av deras familj, men det är också lite ‘intimidating’. Jag är ingen influencer, jag är en ‘nobody’ egentligen. Sedan att Oliver håller sig ganska mycket utanför rampljuset, det är väldigt skönt.”

En av de som tycks ha engagerat sig mycket i Kalí är Pernilla Wahlgren. Brown berättar att den folkkära artisten var den skjutsade hem dem från BB och därmed tekniskt sett var deras första “besökare” sedan sonens ankomst.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Kalí är Wahlgrens första barnbarn – och enligt Brown är tv-personligheten en “otrolig” farmor:

“Så himla glad och mysig och fin med Kalí. Både min och Olivers familj är så kära i honom! Han kommer få så mycket kärlek det här barnet!”

Även Bianca och Benjamin Ingrosso var tidiga med att hälsa sin brorson välkommen till världen i inlägg på sociala medier. Det verkar med andra ord som om hela artistfamiljen har tagit emot både Brown och lilla Kalí med öppna armar – något som understryks av Zoes planer inför julen:

“Vi kommer fira jul hemma hos Pernilla, med min familj och Olivers familj. Så det ska bli jättemysigt med en stor jul i år. Vår familj är inte lika stor som Olivers. Jag brukar inte tycka om julen så mycket, men i år ser jag verkligen fram emot det”, säger hon.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!