instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Den klassiska kappan – 30 fina köp inför hösten

Av: Metro Mode

Hösten 2023 närmar sig med stormsteg, och det är dags att börja fundera på lite värmande ytterplagg. Något vi alla borde ha i våra garderober är ett exemplar av den klassiska kappan, gärna i en jordnära färg. Investera i kvalitet och du kan ha den i många år fram över. Det är bra för både plånboken och miljön!

Foto: Instagram: @pepamack

Höstkappor kommer i många olika varianter, allt från långa och slanka modeller till oversize-varianter, från eleganta trenchcoats till rustika ullkappor. Utbudet av stilar är brett och varierat. Oavsett om du väljer en mer traditionell design eller en modern tolkning, så finns det en höstkappa som kan spegla din personliga stil och hålla dig varm under höstens kalla dagar.

Satsa på en klassisk svart kappa, eller en djärv vinröd. Kanske en subtil olivgrön eller varför inte en varm kastanjebrun? Vilken färg känner du dig mest hemma i? Här nedan hittar du våra favoriter.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår