instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

21 peppiga och feministiska power-tryck vi vill bära på våra kläder och accessoarer

Av:

Internationella kvinnodagen är över för i år men vi tänker fortsätta hylla och uppmärksamma kvinnan – varje dag! Vi har samlat ihop 21 feministiska och peppiga tryck som vi vill bära på våra kläder och accessoarer i vår och sommar. Är ni med oss?!

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Modellbild: Nelly

Vi vill börja klä oss i mer medvetna kläder och låta feminism genomsyra våra dagliga outfits. Till vardags drar vi på oss ett par jeans, ett par boots eller sneakers och matchar med en cool t-shirt med ett peppigt och inspirerande tryck. När det vaknas fest kombinerar vi en festligare stil till smycken med kvinnotecknet – det kommer definitivt lyfta din outfit till nya höjder!

Vi brinner lite extra för samarbeten som görs för att lyfta och hylla alla powerkvinnor som finns där ute – tillsammans kan vi göra skillnad! Lindex har till exempel skapat en kollektion, “Art meets Fashion”, där åtta konstnärer fick tolka temat “En hyllning till kvinnan”. Även Nelly har designat en tröja med trycket “Sisterhood” där intäkterna oavkortat går till flyktingorganet UNHCR – och ni har väl inte missat vår podd, WomanUp-podden, där vi med några av Sveriges främsta kvinnliga influencers och förebilder lyfter viktiga teman inom psykisk ohälsa? Låt oss backa upp våra systrar varje dag – vi kvinnor är grymma!

Läs också: 22 stilsäkra smycken att ge bort till din bästa vän

 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår