instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

22 trendiga plagg att investera i till hösten!

Av: Petra Tungården

Nu börjar det klia i fingrarna att rusta garderoben för ett säsongsbyte. Butikerna svämmar bokstavligen över med härliga höstnyheter. Här listar Metros moderedaktör Petra Tungården 22 nyckelplagg du behöver för en trendsäker höst.

 

Vi upplever just nu ett skifte, även fast siffran på termometern fått oss att tro att vi fortfarande lever högsommarliv, så är övergången till höst numera ett faktum. Och det börjar bli dags att klä på sig igen.

Kjolen är hetare än någonsin och gör sig extra bra till en större stickad tröja. Satsa på en längre plisserad kjol eller en A-linjeformad, gärna i lack eller läder. En oversize kavaj som ger en känsla av, jag-grävde-fram-den-i-farfars-garderob är som vanligt en tung kandidat. Gärna med stora rutor eller fiskbensmönster. Styla den med lackboots och kjol för en avslappnad, men trendig look.

Det råder som bekant en lackattack i modevärlden och materialvalen är starka spelpjäser den här hösten. Du behöver inte lägga klänningen på hyllan, satsa på en stickad variant som garanterat håller värmen.

Färgerna som reagerat på catwalken är klassiska murriga toner som burgundy, skogsgrönt, brända nyanser och lila. Men den rosa trenden hänger kvar och vi ser också mycket ljusare pasteller i höst.

 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår