instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

5 sandaler som kommer synas överallt sommaren 2022

Av: Metro Mode

På jakt efter de perfekta sandalerna till sommaren? Låt dig inspireras av vår lista över fem sandaler som är helt rätt den här säsongen!

Foto: Instagram @femmeblk/@emmarosestyle

Ett par snygga sandaler är ett måste i sommargarderoben och i år finns det massor av snygga modeller att välja mellan. För dig som funderar på att investera i ett nytt par har vi samlat våra favoriter just nu, baserat på följande trendiga sandaler:

1. Platåsandaler

Ett par platåsandaler tillför det där lilla extra till vilken outfit som helst, särskilt om du satsar på ett par i en rolig färg – men klassiskt svart är givetvis helt rätt, det med.

2. Fisherman-sandaler

Dessa sandaler dyker allt oftare upp i våra flöden på sociala medier och de passar lika bra för långa strandpromenader som brunch på stan.

3. Slip in-sandaler

Det är något med varmt väder som gör att vi inte riktigt har tid eller tålamod att snöra på oss skor. Med Slip in-sandaler kan vi vara utanför dörren på några sekunder – och samtidigt se trendiga ut.

4. Sandaletter med blockklack

För en mer uppklädd look rekommenderar vi att investera i ett par sandaletter med blockklack. De är eleganta nog för sommarens alla fester, men passar lika bra till vardags.

5. Förhöjda Flip-Flops

Förhöjda som i förhöjd stil, inte bokstavligt talat! Flip-Flops en klassiker som vi gärna drar på oss under varma sommardagar, och med rätt typ av Flip-Flops kan du känna dig fin utan att tumma på bekvämligheten. Spana in våra favoriter här nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår