instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

ALTEWAISAOME SS15

Av:

AltewaiSaome har sedan starten 2009 blåst modesverige av stolen med sin internationella standard. Där de ständigt bevisar att de har en självklar plats i modevärlden och att de fortfarande har gömda kort i ärmen som imponerar. För igår kan vi konstatera att inte publiken gick därifrån besvikna och att den rådande hypen kring märket inte är obefogat.

Nästa vår och sommar som är inspirerad av kvinnor som arbetar hårt, har pondus och självkänsla bjuder på – och andas – självsäkerhet. Vi såg kostymer med mycket struktur och stora slag där jackor med volym bröts av med vida, mjuka byxor i silke. Vi såg även den A-linjeformade siluetten som gav märket en helt annan femininitet än vad vi är vana att se. Samtidigt har de lyckats behålla och bevara sin identitet med hjälp av de råa kanterna och fickorna i mesh sydda utanpå plaggen. Något som även har blivit utav ett signum för duon bakom märket. Med det sagt – tummen upp AltewaiSaome – vilken framgångsmarsch.

 

Annons

 

– Fanny Ekstrand

Foto. Kristian Löveborg

 

 

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår