instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Feminint, skräddat och exklusivt – årets snygga skidkläder från 8848 Altitude

METRO MODE +
Av: Metro Mode

Skidsäsongen nalkas och med den årets snygga skidmode! Vi gör en djupdykning i 8848 Altitudes nya kollektion som präglas av funktion, komfort – och en trendig feminin touch.

Foto: 8848 Altitude

Om du är på jakt efter snygga skidkläder som är både stilfulla och bekväma kan vi varmt rekommendera 8848 Altitudes nyheter inför vintern 2023. I år har nämligen det svenska premiumvarumärket överträffat sig självt med en kollektion som kombinerar några av säsongens hetaste trender med funktion och komfort anpassad till skandinaviska förhållanden.

Resultatet? En elegant, lyxig och sportig look som alltid är stilsäker, oavsett var i världen du befinner dig.

Så bygger du den perfekta skidgarderoben

Bland nyheterna återfinns skidjackor, byxor och mellanlager som inte bara håller dig varm och torr hela dagen i backen, utan även är omsorgsfullt samordnade i både färger och material för att erbjuda en välmatchad skidgarderob. 

Osäker på var du ska börja? Här är våra bästa stiltips:

Snygga skidkläder dam 2023 – vi listar våra favoriter

Redo att komplettera vintergarderoben med årets finaste skidkläder? Du hittar 8848 Altitudes nya kollektion på www.8848altitude.com.

Nedan har vi valt ut våra favoriter ur den nya kollektionen. Vi ses i backarna!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår