instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så bygger du en perfekt basgarderob – 20 plagg som fixar stilen

Av: Metro Mode

Har vi inte alla (mer eller mindre) en inre dröm om att skapa den där perfekta garderoben? En garderob där varje plagg är utvalt med omsorg för att kunna matchas med de andra grymt snygga kläderna och accessoarerna. Här tipsar vi om 20 plagg som tar dig ett steg närmare din drömgarderob. 

Foto: Instagram @anoukyye

Att skapa en kapselgarderob blir allt populärare, speciellt nu när trenden för hållbart mode och en garderob som går att bära betydligt längre ökar. Konceptet går ut på att skapa en förenklad garderob med färre kläder, där alla plagg fungerar med varandra.

Nedan har vi samlat 20 basplagg som visar att du inte behöver många plagg så länge du lägger en bra grund och matchar dem rätt. Jeans, den klassiska kavajen, festblusen, baslinnet och vardagsklänningen – inspireras och fundera över vad du behöver (och inte behöver) för att alltid känna dig snygg, rätt och stilsäker, utan att för den skull ha en överfylld garderob.

Läs även:

Så skapar du en capsule wardrobe – stor guide!

12 stilsäkra och klassiska nyckelplagg som bygger höstens perfekta basgarderob

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår