Mode

Bianca Ingrosso och Nelly släpper fler kollektioner 2021 – här är allt vi vet!

Ett uppmärksammat samarbete under 2020 var Bianca Ingrossos limiterade kollektion med Nelly.com. Och samarbetet fortsätter även under 2021 – och blir ännu större, enligt influencern. Här är allt vi vet om de kommande kollektionerna!

Foto: Nelly.com

Hösten 2020 släppte influencern och entreprenören Bianca Ingrosso en uppmärksammad kollektion i samarbete med sajten Nelly.com, och idag står det klart att det blir fler kollektioner under 2021.

– Vi är glada och stolta över att vi har signat ännu ett stort samarbete med Bianca. På Nelly.com vill vi inspirera vår kund att känna sig fab i alla tillfällen och efter förra årets framgångsrika samarbete har vi blivit överrösta med frågor från våra kunder om en uppföljningskollektion och att de vill se mer av Bianca i våra kanaler. Självklart har vi lyssnat på dem och fortsätter vårt samarbete med Bianca, Sveriges största influencer i vår målgrupp, säger Kristina Lukes, VD för Nelly.com, i ett pressmeddelande.

Större lanseringar

Förutom kollektionen som släpptes i september så blev Bianca Ingrosso också Creative Advisor för Nelly under 2020, en roll hon tar med sig in i 2021. Nu utlovas ännu större kampanjer i år och minst en kollektion med Bianca Ingrosso. En annan skillnad från förra året är att vi kommer att få följa med under resans gång – med andra ord kommer vi att kunna följa med i processen fram till släppen.

Även Bianca Ingrosso har delat nyheten på sin Instastory, och hon säger i pressmeddelandet att vi kan förvänta oss ännu mer i år:

– Efter höstens kollektionssuccé känns det ju bara som att vi måste göra en uppföljningskollektion så det blev en självklar del i det fortsatta samarbetet! Skillnaden den här gången är att vi börjar jobba med kollektionen officiellt tidigare och att mina följare och Nelly.coms kunder kommer att få lite sneak peeks. Förutom kollektionen kommer vi också att fortsätta utmana oss själva i kampanjerna, det kommer bli det största jag och Nelly.com gjort tillsammans, säger Bianca Ingrosso.

Kommer fortsätta överraska

Exakt när den första kollektionen landar hos Nelly.com är fortfarande hemligt; det nya samarbetet startade nu i januari 2021 och Bianca Ingrosso säger att de inte kommer att berätta när lanseringarna kommer att ske riktigt än:

– Om det är något vi tar med oss från förra året så är det att mina och Nellys följare älskar överraskningar. Så det kommer det att bli en del under året.

Läs också: Bianca Ingrosso säljer del av Caia Cosmetics – får ut 60 miljoner kronor

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!