instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Bik Bok lanserar ny jeanskollektion

Av: Metro Mode

Den 20 februari lanserade Bik Bok – med norska influencern Gine Margrethe Larsen Qvale som kampanjansikte – en kapselkollektion med denimplagg i sann 90-tals anda.

Foto: Bik Bok

Produkterna i kollektionen refererar till 90-talet, både i siluetter, detaljer och tvättar. Kollektionen består av en oversized jacka, två maxikjolar, en långklänning med smal passform och en tote bag – allt namngivet efter 90-talets supermodeller – “Kate”, “Christy”, “Naomi”, “Claudia” och “Tyra”.

Plaggen passar lika bra tillsammans, som kombinerat med plagg som de flesta redan har i garderoben. Jeansjackan kan stylas över jeans eller byxor för en vardaglig look, eller över en klänning till mer uppklädda tillfällen. För en nedtonad 90-tals look kan kjolarna stylas med boots eller sneakers och en bastopp. Kjolarna är också perfekta till årets sommarfester – gärna med partytopp och klackar eller sandaler.

Spana in kollektionen nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår