instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Anouk Yve x By Malina – säsongens mest stilrena kollektion

Av: Metro Mode

Anouk Yve och By Malina avslöjar den ultimata fusionen av skandinavisk stil och feminin elegans i sitt senaste designsamarbete. Spana in den åtråvärda kollektionen här!

Foto: By Malina

Med sina 1,1 miljoner följare på Instagram är Anouk Yve tveklöst en av våra mest populära influencers. Yve har gjort sig känd för sin oklanderliga personliga stil som präglas av sofistikerade silhuetter och färger, allt med en moderiktig touch. Denna hösten har Yve gått samman med By Malina för att skapa kollektionen “Anouk Yve x By Malina” – onekligen ett av säsongens mest spännande samarbeten!

Minimalism möter feminin estetik

Kollektionen består av åtta utvalda plagg och två accessoarer som kännetecknas av Anouks minimalistiska stil i kombination med By Malinas feminina estetik. Tyngdpunkten ligger på ytterkläder – här återfinns bland annat en lång kappa i khakigrönt och en kortare, stilsäker ulljacka som kommer i två färger och kompletteras med en matchande scarf.

Dessutom innehåller kollektionen flera eleganta nyckelplagg, exempelvis en klassisk kavaj, ett par användbara jeans, och en stickad tröja i mjukt beige. Gällande accessoarer gissar vi att kollektionens krokodilmönstrade läderväska kommer att bli en riktig storsäljare, så vänta inte för länge med att lägga vantarna på den om du är på jakt efter en snygg och praktiskt handväska till hösten och vintern.

Spana in kollektionen nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår