instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

By Malinas brudkollektion 2022

Av: Metro Mode

By Malinas nya brudkollektion fokuserar på den moderna bruden, genom att ta fram unika plagg med nya silhuetter. Med inspiration från hela världen passar kollektionen allt från ett herrgårdsbröllop till ett strandbröllop eller citybröllop.

Foto: By Malina

Den här säsongen fokuserar By Malina på den moderna bruden och presenterar en kollektion fylld med unika och varierande silhuetteter och fina detaljer. Här smälter klassiska silhuetter samman med en tidlös elegans. Kollektionen innehåller skräddat, figurnära, öppen rygg, puffärmar och baraxlat.

Färgerna i kollektionen består av Ivory och nya Soft Cream. Majoriteten av materialen består av 100% återvunnen polyester och viskos. By Malina utökar också alla accessoarer i brudkollektionen. Även badsortimentet utökas med en bikini och baddräkt med scallop detaljer, perfekta till möhippan eller smekmånaden!

By Malinas Bridal 2023 kollektion flätar samma klassiska silhuetter, men samtidigt ultrafeminint i hög modegrad. Plaggen är designade till den moderna bruden som ska känna sig som sitt bästa jag. 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår