instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

By Malina Studio Collection Pre Spring 2023 – en varierad kollektion för både fest och vardag

Av: Metro Mode

By Malina lanserar nu sin Studio Collection för Pre-Spring 2023. En varierad kollektion som presenterar allt från utstickande festplagg till vardagshjältar du kan bära ända in på våren. Kollektionen är väldigt flexibel, likt allas vardag och plaggen kan kombineras och stylas till allt från vardag till fest.

Foto: By Malina

By Malina har expanderat mycket i sitt sortiment, bland annat i det stickade segmentet. Plaggen fokuserar på klassiker som du även kan bära på finare tillställningar. För att visa på hur viktigt det är att skapa en hållbar garderob med plagg du kan använda vid många tillfällen. By Malina har också ett stort sortiment av ytterplagg, vi vet alla hur viktigt det är att fina ytterplagg ska hålla genom fler säsonger, olika väder med lager på lager eller med en lättare klänning in på våren.

Foto: By Malina

Kollektionen fokuserar på maximerad minimalism, de behåller de klassiska silhuetterna av kostymer, blusar och ytterplagg men i nya iögonfallande färgkombinationer. Materialen i kollektionen har den största variationen någonsin, allt från ECO-Vero viskos, läder, ekologsik bomull, ull, siden och veganskt läder. Kollektionen är även mixad med olika strukturer som teddy, velvet och paljetter.

Spana in den nya kollektionen nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår