instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

By Malina vinterkollektionen 2022 – statement plagg med unika prints och vågade silhuetter

Av: Metro Mode

By Malina lanserar nu sitt andra drop för höst- och vintersäsongen, kollektionen Villa Verde är inspirerad av statement plaggen med unika prints och vågade silhuetter. En mix av chic och ledig vardagsstil med festplagg, inspirerat av modeikonerna från de mest glamourösa tidsepokerna.

Foto: By Malina

By Malina fokuserar för denna säsong på hela garderoben, plagg som tar dig från dag till natt smidigt och elegant. Plagg som kan bäras till jobbet, men också till middagen efter. By Malina erbjuder unika partyklänningar, eleganta kostymer, stickat och statement-blusar med oändliga användningsområden. Kollektionen innehåller även mer ytterplagg än någonsin, allt från dunjackor till shearlingjackor, tidlösa kappor och teddyjackor. 

Foto: By Malina

Kollektionens tre huvudprints

Kollektionen har tre huvudprints; Villa Verde, ett vackert och ståtligt print som pryder alla våra silkesplagg i kollektionen, allt från maxiklänningar till loungewear och scarfs. Printet har färgerna nougat, sage och ljusbeige. Det andra printet är ett klassiskt leopardprint i en magisk smaragdgrön färg, ett riktigt statement print som funkar alla säsonger. De sista printet kallas Fiore, ett dovt småblommigt mönster i färgerna, ash, marble och vitt.

Foto: By Malina

Kollektionen inkluderar klassiska By Malina plagg tillsammans med några nyheter. Den populära Cleo blusen blir den perfekta cocktailklänningen, paljettklänning blir även en paljettkostym och teddyjackan blir en lång kappa och går att använda ut och in. Likaså en betoning på stickade plagg, för att enkelt klä dig i lager för de kallare vinterdagarna.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår