instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Carin Wester höstkollektion 2022 – Modernt mode möter vintage

Av: Metro Mode

I sin nya höstkollektion har Carin Wester skapat en kollektion som kombinerar nutida mode med vintage – allt för att skapa tidlösa plagg av hög kvalitet. Spana in höstens nyheter här!

Foto: Carin Wester

Carin Westers efterlängtade höstkollektion 2022 är uppdelad i tre delar, där den första delen – Vintazy, en sammansättning av “vintage” och “fantasy” – bjuder på en blandning av modernt mode och vintage.

Carin Wester Autumn Winter 2022: Tidlös kvalitet

Syftet med kollektionen är att tillämpa ett gammalt tankesätt på nya plagg och skapa högkvalitativa kläder som aldrig går ur tiden – tänk ett par klassiska Levis från 90-talet. Genom att designa och designa om ikoniska plagg moderniserar man dem, allt med hållbarhet och funktionalitet i åtanke.

Bland nyheterna återfinns snygga skjortor, tidlösa jeans och byxor, och sköna t-shirtar av hög kvalitet. De genomgående färgerna är klassiska basfärger som grått och beige men här finns även färgklickar i rött och turkost.

Hela kollektionen har inte släppts ännu, men nedan hittar du våra utvalda favoriter från Carin Westers höstkollektion 2022 – du hittar alla Carin Westers nyheter här!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår