instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

CARIN WESTER SS14

Av:

Efter en stark höstkollektion som andades ett modernt 70-tal var förväntningarna höga på Carin Wester igår när hon visade upp sin vår och sommarkollektion 2014. Inspirationen var hämtad av den latinska kvinnan och hennes starka personlighet där Carin beskriver att kollektionen inte handlar om stadsflickan som tar sig ut till landstället eller om färgval eller om olika siluetter utan om den naturliga attityden, den feminina siluetten, en avslöjande nakenhet och det enkla sättet att vara sexig.

 

Annons

Igår fick vi se boxiga siluetter men med smickrande detaljer som skapade en feminina känsla till ett annars ganska manligt plagg, snygga kavajer och kostymbyxor som blandas upp med stickade kjolar i smickrande sjöjungfrumodeller ihop med matchande toppar i samma material och färgval. Färgskalan gick i svalt beige, lysande kritvitt, ljusgrått, svart och persikorosa.

 

Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. KRISTIAN LÖVEBORG

 

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår