instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

28 snygga slipklännigar perfekta att bära i sommar!

Av: Metro Mode

Den trending slipklänningen är ett måste i sommargarderoben. Detta multifunktionella plagg med tunna axelband klär du enkelt upp med ett par favoritklackar eller med ett par sandaler för en mer avslappnad look.

Foto: Instagram @Tessmontgomery

En slipklänning kan se ut på många vis, men looken är ändå alltid densamma: nattlinne. Längden på slipklänningen kan variera och lika så ringningen och tjockleken på axelbanden. Men drar klänningen tankarna mot ett nattlinne är det en slipklänning och ett av de mest användbara plaggen du kan ha i din garderob just nu.

Bär den med t-shirt, stickad tröja eller hoodie under på dagen för rätt casual känsla. Variera mellan strumpbyxor, jeans, sneakers och klackar under, eller bär den bara som den är, med en polo, skjorta eller blus under när partystassen ska på. Slipklänningen är dessutom lika fin med en kavaj över som med skinnjacka, rock och trenchcoat.

Vi listar 28 snygga slipklänningar nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår