instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

De 5 trendigaste jackmodellerna – 25 snygga jackor och kappor vi vill bära i höst!

Av: Metro Mode

Den roligaste klädsäsongen är här! Ytterplaggen får äntligen stå i centrum. Vet du inte vilken jacka du ska satsa på i höst/vinter? Vi har spanat in de 5 trendigaste jackmodellerna just nu och samlat 25 favoriter till dig. 

Foto: instagram @pernilleteisbaek

1. Puffer-jackan

Puffer-jackan är tillbaka även denna höst! Styla den gärna med tajta byxor och ett par chunky kängor. När vintern närmar sig är det bara att snöra på vinterkängorna och en mössa. Snyggt och bekvämt!

2. Shackets

Skjort-jackan är här för att stanna! Shackets är höstens stora it-plagg. Går att matcha till nästan allt. Tajta kläder, mysiga oversize hoodies eller till höstklänningar. När det blir kyligare ute kan du använda din shacket som en kofta under vinterjackan.

3. Kappor med bälte

Den klassiska och tidlösa kappan kan du alltid räkna med. I år ser vi många kappor med bälten. Ett snyggt sätt att markera midjan med. Att investera i en ny kappa kommer alltid att vara ett säkert kort!

4. Oversize blazer

Vi älskar blazers! De är trendigare än någonsin. Gå gärna upp någon storlek så att din blazer blir oversize. Matcha med bikershorts och en hoodie, eller kör ett par matchande kostymbyxor till. Riktigt snyggt!

5. Bikerjackan

Älskade bikerjackan, kommer vi någonsin kunna säga hejdå till den? Den perfekta jackan att använda till allt! Funkar lika bra till vardags som till fest. Snygg att slänga på över en klänning för att göra looken kaxigare.

Nedan finner du 25 favoriter som vi bara älskar! 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår