instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Den alternativa bröllopsgästen – här är plaggen för dig som vill bära annat än klänning!

Av:

Sommaren betyder ofta bröllopstider och för dig som inte gillar att bära klänning finns en hel del alternativ som passar minst lika bra. Vi har valt ut plaggen som gör dig till den stiligaste bröllopsgästen!

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Bild: By Malina

Den här säsongen finns en hel del alternativ för dig som inte vill bära klänning på kommande bröllopsfester. Välj och vraka bland lösa kostymer i pastellfärger, spetsbyxor, jumpsuits och kimonokavajer. Addera en dos härlig doft och sköna klackar så får du en bekväm och snygg look och som dessutom funkar att bära hela sommaren!

Tips!

– Satsa på en kostym i en pastellfärg. Metro Mode gillar Filippa K´s variant i laxrosa, som man sedan under varma sommardagar kan bryta upp och bära byxan med endast ett linne och sandaler.

– Kika efter svenska designers som har mycket att erbjuda när det kommer till bröllopsfester, By Malina, Valerie, Stylein, Rodebjer och Tiger är bara några som garanterat har något för alla.

– Investera i en liten handsteamer, en detalj som förhöjer looken ytterligare är om den är perfekt steamad. En handsteamer får man för runt 800 kr, kika bland Philips eller Steamery.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår