instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Vi drömmer oss bort bland denim och jeans – här är vårens 28 snyggaste plagg

Av: Metro Mode

Något som verkligen ger oss vårkänslor är ljusa jeans och jeansjackor, och 2023 är denim trendigare än någonsin! Vi är så taggade på att uppdatera garderoben med snygga plagg som vi flitigt kommer att bära i vår!

Foto: Instagram @pepamack/@karenbritchick

Jeans är tidlöst och idag passar det faktiskt lika bra till jobbet som till fest. Våren 2023 vill vi bära denim i alla dess former – jeans, jeansjacka, jeanshshorts eller varför inte en jeansklänning? Denim- och jeansplagg passar alltså minst lika bra till jobbet som till fest beroende på hur du stylar det.

Plaggen nedan är stilrena och trendiga och du kan kombinera hejvilt med hur många accessoarer som helst! Fram till att vi kan bära dem med sneakers eller säsongens trendigaste sandaler passar vi nu på att istället matcha med ett par varma boots. Nedan har vi samlat de 28 snyggaste plaggen som vi vill klicka hem just nu och smygstarta våren med.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår