instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Drömmigt och magiskt – alla klänningar från Ida Lanto x Nelly

Av:

Vi kunde för några veckor sedan rapportera om att Ida Lanto gör ett samarbete tillsammans med Nelly. Nu har äntligen bilderna på klänningarna släpps och dem lever verkligen upp till våra förväntningar.

Kollektionen består av fem stycken olika långklänningar där den ena är pampigare än den andra. Klänningarna har ett sensuellt och självsäkert uttryck, aftonklänningar för årets alla fester.

– Inspirationen till kollektionen kommer från några personliga favoriter bland mina coutureklänningar, där enkla silhuetter med det lilla extra möter en välarbetad passform. Klänningarna symboliserar och har namngetts efter starka, självständiga kvinnor som inte är rädda för att synas och ta plats. Det känns fantastiskt att få nå ut till en bredare kundgrupp genom samarbetet med Nelly.com, berättar Ida Lanto.

Klänningarna kommer att landa på Nelly.com den 29 oktober och de kommer kosta mellan 1599 – 2499 kronor. I bildspelet här nedan kan du tjuvkika på alla klänningarna.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår