instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Dundas och Revolves nya designsamarbete är den ultimata partykollektionen

Av: Metro Mode

Dundas och Revolves förra kollektion sålde snabbt slut efter premiären på New York Fashion Week i september. Nu har en ny kollektion signerad Dundas släppts – och du gör bäst i att klicka hem de nya designpärlorna redan idag.

“Revolve är byggt på kreativiteten hos unika designers, och Peter Dundas moderna vision är perfekt för Revolves kunder”, har Michael Mente, en av Revolves grundare, sagt om att samarbeta med Dundas.

Att Revolves kunder älskar samarbetet med den norske designern är en underdrift: efter att det första designsamarbetet mellan Dundas och Revolve hade sin premiär på New York Fashion Week i september sålde kollektion snabbt slut, och den nya kollektionen kommer sannolikt gå lika bra.

Plaggen är som gjorda för glammiga vinterfester, med gnistrande stjärnmotiv och läckra paljetter. Den innehåller dessutom de perfekta ytterplaggen att matcha festklänningen med, som den ljuvt rosa pufferjackan i silkeslent material och fuskpälsjackan i svart och vitt leopardmönster – så snygga att du knappt kommer vilja ta av dem på festen.

Spana in den nya kollektionen här!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår