instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Elsa Hosks klädmärke Helsa lanseras idag – här är allt vi vet!

Av: Metro Mode

Idag lanserar den svenska supermodellen Elsa Hosk sitt eget klädmärke, Helsa. Här är allt vi vet om det nya märket och den första kollektionen.

Foto: Helsa

Tidigare i sommar berättade den svenska modellen Elsa Hosk om sin nya satsning i karriären: ett eget klädmärke som skulle lanseras i september.

Foto: Drew Vickers

Elsa Hosk om Helsa: “Ett kärleksbrev till Skandinavien”

“Känslosam och glad över att äntligen få bjuda in er till Helsa, mitt märke”, skrev Hosk i ett inlägg på Instagram i augusti.

Modellen har sedan dess kallat Helsa för sitt “kärleksbrev till Skandinavien” samt den stil, arkitektur, natur och konst som präglade hennes uppväxt. Vi har även fått ta del av kampanjen inför lanseringen, som består av smakfulla svartvita bilder signerade modefotografen Drew Vickers.

Foto: Drew Vickers

Var kan man shoppa Elsa Hosks märke Helsa?

Detaljerna gällande den första kollektionen från Elsa Hosks nya märke är ännu höljda i dunkel, men det vi vet är att den släpps idag – tisdagen den 6 september – klockan 17.00 svensk tid.

Vi vet även att kollektionen kommer finnas tillgänglig att shoppa på bland annat Revolve.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av elsa❤️ (@hoskelsa)

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår