instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Färgstarkt och trendsättande – årets snyggaste street style-looks från modeveckorna

Av:

Vi är mitt inne i modevärldens höjdpunkt! Nämligen säsongen då alla modeveckor sätter igång. Förutom att vi ser framemot att se vad modehusen visar upp på catwalken så älskar vi street style-modet. I bildspelet listar vi de bästa looksen från vårens modeveckor.

Foto: Getty Images

New York

Elegant möter vardag, det var den röda tråden på New Yorks gator i våras.  Det mjuka mötte det hårda, långklänningar matchades med hårda detaljer och det dressade kläddes ner med stickat.

Milano

I Italiens modehuvudstad var det fokus på utstickande detaljer.  Lager på lager och mycket för ögat att se på.  Här var det fokus på lekfulla väskor och cat-eye-modellen syntes på var och varannan person.

Paris

Färg, färg och åter färg. Det är så vi beskriver looksen från Paris. Här är det extra allt och ”over the top” på samma gång.  Det hela varvades med mer klassiska looks med rutiga kavajen och slingbacks.

London

Lack, androgynt och rutigt här har vi ledorden för Londons fashion week.  De klassiska looksen med kavaj, kostymbyxor och svart varades med outfits som bjöd på extra allt med färgstarka kappor och lackdetaljer.

Köpenhamn

Danskorna gick all in under vårens modevecka och även här dominerade lack och färg men också magväskan. Färgstarka kappor matchas med svarta detaljer och små väskor.  Här ser vi oväntade färgkombinationer och mönster.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår