instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så bär vi den trendiga figursydda kavajen 2023

Av: Metro Mode

I år ska kavajen vara figursydd! Vi listar de snyggaste modellerna som går att klicka hem just nu – och berättar hur du stylar detta trendiga plagg på bästa sätt.

Foto: Instagram @anoukyve

Dagarna då kavajer endast hörde hemma på kontoret är ett minne blott. Idag kan detta plagg stylas till nästan vilket tillfälle som helst, från jobbet till utekvällen och en brunch på stan.

Så stylar vi kavajen 2023

I år ser vi en liten skillnad mot de mer löst sittande kavajer som varit trendiga under senare tid. Istället väljer vi gärna en modell som är mer figursydd, något som vi har sett på flera av de stora modehusens visningar inför våren och sommaren 2023.

Hur stylar vi då kavajen denna säsong?

Till vardags är detta plagg perfekt för att klä upp en enkel outfit bestående av jeans och t-shirt. Till festen eller utekvällen kan du istället balansera ut kavajens maskulina framtoning med en slipklänning eller kjol – eller så bär du en matchande BH eller korsett undertill, något som är helt rätt med tanke på årets sängkammarmode.

Här nedan hittar du våra toppval just nu!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår