instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Midsommarklänningar – 44 snygga modeller till årets bästa högtid

Av: Metro Mode

På jakt efter den perfekta midsommarklänningen? Vi listar de snyggaste modellerna som går att klicka hem just nu – och tipsar om vad du ska tänka på när du väljer klänning till högtiden.

Foto: Instagram @sarabiderman

Snygga Midsommarklänningar/Sommarklänningar 2023

Dans runt stången, långdukat i trädgården, en utekväll på stan eller en saltstänkt skärgårdsö – hur du än spenderar din midsommarafton är en fin midsommarklänning ett måste! 

Oavsett om du föredrar en romantiskt blommig eller ljuvt vit modell så rekommenderar vi att du väljer en klänning som är bekväm, så att du kan njuta fullt ut av högtidens alla aktiviteter. Glöm inte heller att komplettera outfiten med en sjal eller jumper som du kan dra på dig om vädret visar sig vara ombytligt.

När är Midsommar 2023?

Sedan år 1953 har midsommardagen varit en röd helgdag. Midsommardagen inträffar alltid på en lördag mellan den 20-26 juni. Det innebär att midsommarafton alltid infaller på en fredag. I år infaller midsommarafton den 23 juni och midsommardagen den 24 juni.

Spana in våra favoritklänningar till midsommar här nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår