instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Fixa myskänslan – Fina pyjamasset att klicka hem direkt!

Av: Metro Mode

Att byta om efter en lång dag på jobbet eller inför en mysig filmkväll med dina vänner kan ju vara något av det skönaste som finns. En skön pyjamas passar perfekt nu när hösten och vintern gjort entré och mörkret och kylan gör sig påmind. Vi har listat ett gäng bekväma pyjamaser för hösten och vinterns alla hemmakvällar.

Foto: Instagram @kenzas

Denna årstiden betyder filmkväll och massor av mys! Men ingen vill väl sitta uppkrupen i soffan eller under ett stort, varmt täcke med ett par stela jeans och en för hårt sittande bh? Nej, nej! Av med jeansen, knäpp upp bh:n och sätt upp håret i en knut – det är dags att uppgradera garderoben för höst-/vintermys deluxe i en riktigt härlig och mjuk pyjamas!

Nedan tipsar vi om 23 pyjamaser vi mer än gärna har på oss nu! Vår favorit i år är helt klart den lyxiga satinpyjamasen från Lindex men fuskfjädrar som du kan se Kenza bära i bilden ovan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår