instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

FUTURISTISKT, CAROLINE KUMMELSTEDT AW14

Av:

 

 



 

Under modeveckans andra dag var det dags för Caroline Kummelstedts höst- och vinterkollektion att åter ta plats på Bukowskis catwalk. Ett relativt nytt namn i modebranschen – med några tidigare säsonger visade på modeveckan – var detta en av visningarna med extra höga förväntningar. En kreativ kollektion, som väntat, skapad med värme och väsen som bara ofrånkomlig kärlek kan bringa till kreativiteten, enligt designern själv.

 

Visningen bjöd på en kombination av varma och kalla färger som täckte kollektionens helhet, med fyrkantiga skärningar och hård textur som skapade en lätt futuristisk känsla. Intrycket är rent, hårt, tufft och grafiskt på samma gång. Vi ser mycket toppar och kjolar i oversize med rått fleecematerial för den moderna och vassa kvinnan. Kollektionen kanske uppfattas svårburen men har en hel del nyckelplagg som kommer passa utmärkt till övriga garderoben – och ge struktur till helheten samtidigt. Caroline Kummelstedts kollektion är skapad för den som till hösten vill äga en hel, modern och futuristisk look – eller för den som vill krydda sin garderob lite extra modernt.

 

 

– Bojan Radevic

Foto. Kristian Löveborg

 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 

 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår