instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Fynda ny semestergarderob – 38 plagg under tusenlappen!

Av: Metro Mode

Gör garderoben sommarredo med bohemiska klänningar, sandaler och stråhattar. Vi har letat fram drömköp under 1000-lappen.

Foto: Sara Biderman/Lindex

Luftiga material, stora accessoarer, stråhattar och bohemiska mönster är återkommande favoriter i sommargarderoben och något vi såklart välkomnar även i år.

Kombinera dina vita skjortor och t-shirtar med minimalistiska smycken, som exempelvis stora guldringar i öronen. Glöm inte att styla med smycken även på semestern. Det är de små detaljerna som sätter pricket över i:et och fulländar looken.

Som vi sett överallt på modeveckorna och gatorna är det gladeligen platta skor som gäller den här säsongen. Låt fötterna vila under ljumma försommarkvällar i nätta sandaler med remmar och gärna i en jordnära ton som beige eller brun.

Sommarmånaderna är till för att njutas. Satsa på plagg och material som gör att du känner dig bekväm och självsäker. Oavsett om det är långklänningen, jeanskjolen eller volangtoppen. Blå denim är som bekant materialet vi aldrig tröttnar på. Under sommaren kombinerar vi denim bäst ihop med blusar med romantisk spets och volang.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår