instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Fina gravidkläder och mammakläder att möta våren i

Av: Metro Mode

Vi på Metro Mode vet precis vilka plagg och accessoarer du ska kombinera för att få till vårens moderiktiga gravidlook. Nedan listar vi våra favoriter som är lika bekväma som snygga!

Foto: Instagram @rosiehw

Eftersom många barn föds under våren och sommaren är det också många blivande mammor som är i behov av en snygg gravidlook under samma årstid. Vi vet att det kan vara lite klurigt att hitta gravidkläder som är värda att satsa på, därför har vi samlat några av våra absoluta favoriter just nu!

Gravidkläder innebär helt klart mer än bara säckiga hoodies och dåligt sittande byxor. Matcha de rätta mammabyxorna med en topp med fokus på axlarna och accessoarer som är rätt i vår. När det kommer till den perfekta mammastilen ska bekvämt och trendigt kunna gå hand i hand.

Nedan hittar du våra favoriter som passar under hela graviditeten. Kläder som är sköna, flexibla och med en smart dubbelfunktion som gör att plaggen kan användas vidare under amning.

Nedan listar vi de butiker som har särskilda avdelningar för gravidkläder.

H&M

Åhléns

Lindex

Ellos

Asos

Boohoo

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår