instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Haffa vårens finaste sneakers i pastell – 13 stilsäkra skor att möta våren i!

Av: Cassandra Brunstedt

Vi älskar sneakers och är just nu på jakt efter ett par i pastell – gärna med mönster eller andra läckra detaljer som sticker ut. Rosa, blå, gula eller gröna – välj och vraka bland regnbågens alla färger. Här listar vi vårens trendigaste sneakers i butik just nu. 

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

90-talslook 

När det kommer till sneakers-trender 2018 så ser vi framförallt den höga och gärna “bulliga” sulan. Tänk Fila bubbles på 90-talet så hamnar du helt rätt. I år har många varumärken hakat på 90-talstrenden som råder och vi älskar det.

Färgstarkt

Den färgstarka vågen som vi ser överallt just nu färgar även av sig på våra skor i vår. Gillar du inte pastelliga nyanser så är det fritt fram att välja och vraka bland lite mer knalliga färger. De är nämligen precis lika heta i år.

Mönster 

Det kan inte bli för mycket av det goda när det kommer till mönster våren 2018. Blommor, rutor, prickar eller andra mönster spelar ingen som helst roll – välj efter vad som tilltalar just dig. Hittar du sneakers i både mönster och flera färger? Haffa!

Detaljer

Detaljer som sidensnören pryder vårens finaste sneakers och i bildspelet nedan hittar du garanterat ett par som passar just dig.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår