instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Värmande vinterskor – vi listar 30 favoriter

Av: Metro Mode

För att undvika att frysa om fötterna i vinter väljer vi att bära robusta och snygga skor som även håller oss varma. Vi listar 30 skor att investera i inför vintern!

Foto: Instagram @mildagud

Svensk vinter är som bekant inget man skojar bort! När temperaturerna börjar sjunka är det extra viktigt att ha ett par varma skor att plocka fram – här hittar du våra toppval.

De bästa vinterskorna 2023

Liksom så mycket annat mode från tidigt 2000-tal har uggs gjort comeback på senare tid. Säga vad man vill om dessa skor: mer bekvämt än så här blir det knappast. Ett stylingstips är att hålla resten av din outfit minimalistisk för en mer stilren look.

Om du inte är förtjust i Y2K-modet är ett par ankelboots ett säkert kort. Dessa skor passar till i stort sett allt och fungerar lika bra på kontoret som till vardags.

Även ett par höga stövlar är ett måste i vintergarderoben. Du kommer älska de nya stylingmöjligheter som öppnar sig med denna typ av skor. Varför inte bära dem med en stickad klänning för en snygg, samtida look?

Sist men inte minst: varmfodrade kängor är perfekta för de där iskalla dagarna då du inte vill riskera att frysa om fötterna. Tro oss, detta är investering du inte kommer ångra!

Nedan hittar du årets bästa vinterskor.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår