instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Bästa highlighter-produkterna som ger dig glow och lyster

Av: Metro Mode

Ett enkelt sätt att addera glow och lyster till din look är att använda dig av en highlighter. Nedan kan du läsa var du ska applicera den, samt hittar våra 13 favoriter. Vilken väljer du i vår/sommar?

En highlighter är det perfekta vapnet att bära med sig i sminkväskan när du behöver en snabb quick fix för en pigg och fräsch look. Den både förstärker och lyfter fram partierna du väljer att applicera den på, där de vanligaste är kindbenens högsta punkt samt näsryggen. Bra att tänka på när du använder dig av din highlighter är att den är till för att förstärka men inte för att synas. Så var noggrann när du applicerar den så det inte blir för mycket.

Bästa highlightern 2022

Idag finns det en hel marknad av olika sorter där allt från kräm till puder finns att välja på. Vilken som passar dig beror helt och hållet på smak men en flytande eller krämig variant är oftast bäst eftersom det blir ett mer precist resultat jämfört med ett puder. Nedan där vi har samlat ihop 13 highlighters som verkligen gör jobbet.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår