instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Här är plaggen som säljer slut efter “Emily in Paris”-succén

Av: Metro Mode

Har du kollat in Netflix nya serie “Emily in Paris” än? Om inte så är det hög tid, inte minst för alla färgstarka outfits! Och Lily Collins rollfigur har gett effekt även utanför skärmen – nedan listar vi plaggen som det skapats rusning efter på grund av serien.

Foto: @emilyinparis

Åsikterna om Netflix nya serie “Emily in Paris” går minst sagt isär – en del älskar den, medan andra kritiserar den för allt från bristen på “Gula västarna”-demonstranter och att sociala medier-“experten” Emily endast har 48 följare på sitt eget Instagramkonto i början av serien, till att hennes bostad ska föreställa en vanligtvis modest “chambre de bonne” trots att den är både stor och har en rätt så otrolig utsikt.

Något som dock står utan tvekan är att kläderna som Lily Collins, som spelar Emily, bär har skapat ett sug hos konsumenterna. Kanske inte helt oväntat eftersom stylisten är den ikoniska Sex and the City-stylisten Patricia Field, som själv inspirerades starkt av filmen “An American in Paris” från 1958, samt att det ikoniska modehuset Chanel har samarbetat med serien.

Sajten Fashionista har listat några av plaggen som det har skapats rusning efter på grund av Emily in Paris:

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår