instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Här kommer en sneakpeak på H&M:s exklusiva designsamarbete med Balmain

Av:

Är du en av alla som längtat efter att H&M- och Balmainsamarbetet ska lanseras? Ända sedan i maj när Balmains chefsdesigner Olivier Rousteing syntes på röda mattan ihop med Kendall Jenner och Jourdan Dunn, alla tre iförda plagg från kollektionen, har vi suktat efter kollektionen.

 

 

Balmain är en stor favorit hos många moderna ikoner, inte minst hos Kim Kardashian och maken Kanye West som båda ofta bär plagg från designern. Snart finns den exklusiva kollektionen i butik. Den femte november är det bara att ställa sig i kö och armbåga sig fram bland de härliga plaggen som osar fransk lyx.

 

– Det är otroligt spännande att ha Balmain som gästdesigner hos oss på H&M och vi ser fram emot att engagera alla våra fans. Med sin blandning av couture och streetwear-attityd har Balmain en unik stil, på samma gång överdådig, sensuell och energifylld. Balmain har också nära band till nöjesbranschen och musikvärlden, vilket adderar ett extra element till samarbetet”, sa Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M, i samband med att nyheten om samarbetet släpptes i våras.

 

Kollektionen kommer att finnas online på H&M och i 250 utvalda butiker världen över.

 

För att förbereda dig inför vad det är du ska slänga dig över i butik efter att ha köat så har vi samlat godbitar ur damkollektionen.

 

 

Läs också:

Hösten snyggaste jeans – 18 drömköp för alla plånböcker!

Happy Plugs lanserar trådlösa högtalare i snygg minimalistisk design

10 billiga och snygga kängor som fixar höstrusket

 

 

Av: Lovisa Carlberg

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår