instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

H&M gör kollektion med tapetdesignern William Morris – se alla plagg här

Av:

Det brittiske inredningsföretaget Morris & Co inleder ett samarbete med H&M där kläderna inspireras av William Morris ikoniska tapetmönster, och nu kan du ta del av kollektionen!

 Foto: hm.com

Morris & Co grundades redan i 1861, och har sedan dess skapat några av världens mest kända tapetmönstrena. Nu får vi se deras mest kända print, blommiga Pimpernel, Lily Leaf och Marigold, på allt från kappor, kavajer, romantiska klänningar, knytblusen och byxor. Plaggen är designade i en blandning av ull och sammet, volanger och i en feminin siluett.

Morris & Co har skapat några av världens mest hyllade tapet- och textilmönster och William Morris är inte bara synonym med Arts and Crafts-rörelsen, utan var även en förespråkare för all typ av vacker design. Han är allra mest känd som designern bakom företagets hyllade printbilder och vi är så stolta över att kunna få dela denna unika design med våra kunder, säger Pernilla Wohlfahrt, H&M:s designchef.

Kollektionen lanseras på hm.com och finns i butik från och med i dag. Nedan kan du se några av kollektionens vackra plagg!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår