instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

H&M Move – klädjätten lanserar nytt märke med sportkläder för alla

Av: Metro Mode

Den 4 augusti lanseras H&M Move, klädjättens nya märke vars mål är att erbjuda sportkläder för alla. Här hittar du våra våra utvalda favoriter från märket!

Foto: H&M

Den 4:e augusti lanseras H&M Move världen över. Det är ett helt nytt varumärke där H&M gått samman med Jane Fonda och JaQuel Knight med målet att få hela världen i rörelse. En stilsäker och funktionell movewear-kollektion för olika typer av träningsformer, framtagen på ett mer hållbart sätt. Det nya märkets mål är att “demokratisera sportkläder och få hela världen och alla kroppar att röra sig, oavsett hur de rör sig”.

Filosofin är att alla är en så kallad “Mover”, alltså en person som rör sig på något sätt, och målet är att ta fram snygga, bekväma och funktionella kläder som passar alla.

Foto: H&M

En av de som frontar märkets första kampanj är skådespelerskan och aktivisten Jane Fonda.

“Jag har ägnat en stor del av mitt liv åt att få folk att röra på sig och drogs därför naturligt till H&M Moves mål att få hela världen att röra på sig, jag gillade även deras filosofi gällande ‘movewear’ och ‘sportswear’. För mig handlar det inte om sport eller om att vara mest atletisk. Det handlar om att ge din kropp den typ av rörelse den behöver för att vara sund så att den kan ta hand om dig”, säger Fonda.

Foto: H&M

Märkets första produkter består av kläder för både kvinnor och män – från toppar till jackor, tights och behåar.

Träningskläderna har de funktioner och detaljer man behöver. Smarta blixtlåsfickor, reflexdetaljer för synlighet under kvällsträningen, lätta och vindtäta material som håller dig torr och ger dig full rörelsefrihet. Spana in damkollektionen nedan!

Herrkollektionen hittar du här!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår