instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

H&M släpper kollektion med det franska modehuset Rabanne

Av: Metro Mode

Gästlistan var minst sagt stjärnspäckad när H&M tidigare förra månaden firade sitt nya samarbete med det franska modehuset Rabanne. Här är allt du behöver veta om den kommande kollektionen!

Foto: Instagram @leoniehanne/@carodaur

Jared Leto, Damson Idris, Irina Shayk och Elle Fanning var alla på plats på nattklubben Silencio i Paris när H&M och Rabanne nyligen firade sin kommande kollektion. Vi tar en närmare titt på den minst sagt spännande kollaborationen!

Foto: Instagram @leoniehanne

Står för innovation och nytänkande

Rabanne har stått för innovation ända sedan dess grundare, Paco Rabanne, presenterade sina kreationer på 60-talets franska modescen. Idag har Julien Dossenna tagit över facklan som modehusets kreativa chef – och han är spänd över samarbetet med den svenska klädkedjan:

“Som designer har jag alltid varit intresserad av att utforska hedonism och styrka. Jag var väldigt entusiastisk över att jobba med H&M för att skapa en kollektion som kommer att introducera Rabannes nytänkande energi för en större målgrupp på ett demokratiskt sätt”, säger han i ett pressmeddelande.

Foto: Instagram @carodaur

Rabannes och H&M:s kollektion innefattar både herr- och damkläder, skor och accessoarer – samt kompletterande dekor. Produkterna kommer finnas tillgängliga i utvalda butiker och på H&M:s hemsida från och med den 9 november 2023.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår