instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

H&Ms SS22 Hôtel Hennes kollektion lanseras snart – Gigi Hadid är stjärnan i den nya kampanjfilmen

Av: Metro Mode

H&M har släppt en färgstark kampanjfilm för Hôtel Hennes, kedjans nya sommarkollektion som bjuder på retro estetik. Spana in videon här!

Foto: H&M

Gigi Hadid är stjärnan i H&M:s nya kampanjfilm där vi får hänga med till det fiktiva Hôtel Hennes. Hadid spelar hotellägaren som checkar in en gäst spelad av Jill Kortleve, och i videon möter vi även Precious Lee, Devyn Garcia, Jazzelle Zanaughtti, Julia Hobbs, Olivia Vinten och Christina “Tinx” Najjar.

Foto: H&M

Släpps i slutet av april

“Detta är en hyllning till de magiska hotell som har varit säten för så mycket kreativitet i det förflutna. Jag hade så roligt på inspelningen, och jag tror att det märks i filmen; budskapet är välkomnande och lekfullt”, säger Gigi Hadid.

I samband med kampanjfilmen släpper H&M en kollektion bestående av Hôtel Hennes-produkter, däribland bikinis, badhanddukar, solglasögonen, short och t-shirts.

Foto: H&M

Tongivande i kollektionen är leopardmönster, färgglada ränder och tropiska mönster – allt inspirerat av Hôtel Hennes retro estetik. De somriga nyheterna släpps i begränsad upplaga 28 april.

Spana in den fartfyllda videon här!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår