instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

H&M Studio Occasion Holiday Capsule – sofistikerat, sensuellt och skräddat

Av: Metro Mode

Förföriskt och sofistikerat är ledorden i H&M:s nya kapselkollektion som lanseras lagom till julens alla fester. Vi tar en närmare titt på kollektionen Studio Occasion Holiday Capsule!

Foto: H&M

Om du är ute efter en blåsa som gör dig till jul- eller nyårsfestens höjdpunkt är H&M:s nya kollektion Studio Occasion Holiday Capsule väl värd att spana in!

Maximalistiska klänningar och sofistikerade kostymer

Med sin nya kollektion tar H&M oss tillbaka till modets fundamentala beståndsdelar: korsetter, underkläder och skräddat. Nyheterna är inspirerade av den underfundiga konstruktionen hos historiska underkläder samt de råa strukturer som kännetecknar arkitekturstilen brutalism.

Här återfinns allt ifrån maximalistiska klänningar till sofistikerade kostymer, liksom moderiktiga underkläder, skor och accessoarer. Med graciösa silhuetter i sensuellt siden och spets, och en färgpalett med mjukt fokus, är detta en kollektion som är både förförisk och sofistikerad.

En av de som är ett fan av den nya kollektionen är Suki Waterhouse som nyligen bar en skräddarsydd version av kollektionens röda tyllklänning när hon närvarade på The British Fashion Awards i London under måndagskvällen.

Andra favoriter ur kollektion är den glamourösa aftonklänningen med spetsdetaljer, de svarta byxorna med matchande korsettöverdel, den snygga kavajen i oversize-modell, och den gnistrande miniklänningen som tar fasta på trenden med transparent material.

Kollektionen finns tillgänglig i utvalda butiker och online från och med torsdagen den 7 december.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår