instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Mugler H&M – nytt designsamarbete

Av: Metro Mode

H&Ms nästa designersamarbete är ett banbrytande partnerskap med modehuset Mugler. Mugler har alltid varit inkluderande med ett brett utbud av personligheter och skönhetstyper och med detta samarbete vidgar de vyerna ännu mer.

Foto: H&M

Med en mix av vågad stil, glamour och yttrandefrihet har modehuset Mugler alltid varit banbrytande. Historien om Mugler handlar om avantgarde-catwalkshower och gränslös haute couture; om visionära tolkningar av skönhet som överträffar gränser, omfamnande av det övernaturliga, det icke-binära och det teknologiska. Modehuset grundades av den franske designern Manfred Thierry Mugler 1973 som var före sin tid med teman kring kroppspositivitet, könsneutralitet och självförtroende.

Silhuetten i kollektionen har den typiska Mugler-passformen; markanta, stora axlar med fokus på smal midja. För att fira Muglers koppling till musik, show, teatralitet och subkultur släpper samarbetet även en musikvideo för att hylla kollektionen. En hyllning till kroppens kurvor och linjer och till självförtroende.

Mugler H&M inkluderar både dam-, herrkläder och accessoarer och kommer att lanseras i utvalda butiker och online den 11 maj 2023!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår