instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Hösten snyggaste jeans – 18 drömköp för alla plånböcker!

Av:

Bootcut, stuprör eller iögonfallande detaljer? Den här säsongen finns det något för alla i jeansväg. Metros moderedaktör har gjort jobbet åt dig och valt ut höstens vassaste blåställ. 

Bootcut

Flares, bootcut eller bell-bottoms? De utställda byxorna har oavsett benämning aldrig varit hetare. 70-tals modet håller i sig ännu en säsong. Trenden är nämligen inte komplett förrän det hänger ett par utställda byxor i garderoben. Bootcutbyxan är framförallt otroligt smickrande för silhuetten. Balansera upp höfterna med vidden.

Stuprör

De klassiska minimalistiska stuprören går aldrig ur tiden och är ständigt aktuella. I höst är blåjeansen extra heta, utan slitningar och detaljer, bara i sin enkelhet. Kombinera byxan till boots, en randigtopp eller kashmirtröja och avsluta med en klassisk rock så har du höstens snyggaste vardagsuniform.

Detaljer

Fransiga byxben, blandade toner eller insytt bälte i midjan? Den här säsongen har vi ett extra gott öga för detaljer – stora som små. Hetast just nu? Bältet i midjan och de fransade byxbenet. Är du fingerfärdig? Spara dina slantar och fixa trendigaste byxan själv hemma själv!

Av: Petra Tungården

Foto: REX

Läs även:

Mössor, halsdukar och vantar – här är våra favoriter för hösten 2015 

Så här enkelt fixar du stilen som systrarna Kardashian/Jenner

18 trendiga och snygga knähöga stövlar för hösten 2015

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår