instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Höstmode från H&M – 3 heta trender som du inte får missa

Av: Metro Mode

Från oversized kavajer till mysiga klänningar och läckra boots – veckans nyheter från H&M bjuder på allt du behöver till höstens garderob. Vi listar tre trender som sticker ut lite extra.

Foto: H&M

Hösten närmar sig sakta men säkert, och med den våra favoritkedjors höstnyheter. Denna vecka har vi tagit en närmare titt på plaggen från H&M som lyckas med konststycket att kännas både klassiska och trendiga på samma gång.

Här är tre trender som vi gärna investerar i till höstens garderob:

Oversized jackor, kavajer och tröjor

Oavsett om det gäller en jacka, kavaj, skjorta eller tröja så är det helrätt att välja en oversized modell denna säsong – denna typ av silhuett är för övrigt är en av höstens övergripande trender.

Stövlar

Ingen höst utan stövlar! H&M levererar några riktigt snygga modeller i år, från cowboyboots till klassiska stövletter och knähöga stövlar med trendig tjock sula.

Ribbstickat

Det ribbstickade linnet räknas till en av årets största trender, men för kallare dagar satsar vi på en ribbstickad klänning eller tröja.

Spana in höstens snyggaste nyheter från H&M här nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår