instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Höstnyheter 2023 – favoriter i butik just nu

Av: Metro Mode

Reorna börjar att sina och butikerna fyller på med härliga nyheter inför hösten. Vi på Metro Mode har valt ut våra favoriter.

Foto: Stylein

Augusti är på ingång och det börjar äntligen bli dags att fylla på garderoben med härliga höstnyheter. Några av höstens nyckelplagg är en klassisk svart kappa, en skräddad kavaj, en vit skjorta, en vid kjol och en statement clutch. Vi klär oss gärna i läder, denim eller rött från topp till tå. Vi kommer att bära blommor i alla dess former och gärna ett brett armband utanpå skjortan. Nedan hittar du tips på hur du kan bära höstens måsten.

Skräddad Kavaj

Kavajen är en riktig hjälte i garderoben som passar till både vardag, jobb och fest. Bär den med ett par kostymbyxor till jobbet, eller varför inte jeans och sneakers för en mer avslappnad vardagslook? Vid festligare tillfällen kombinerar du med fördel kavajen med en klassisk vit skjorta och ett par byxor i läder.

Röda toner

Nu är det snart dags att lägga barbierosa åt sidan och fokusera på färgen rött. Vi ser den på allt ifrån toppar, byxor, skor och accessoarer. Blanda gärna olika nyanser av rött och bär färgen från topp till tå.

Vit skjorta

Den vita skjortan är ett säkert kort och kommer i flera olika passformer i höst. Kör på den slimmade lite mera rakare skjortan eller den lite trendigare oversize-modellen. Vi bär gärna en vit skjorta med knyt i halsen till ett par löst åtsittande läderbyxor med en oversized clutch till.

Denim

Denim är ständigt inne men varje år för med sig nya trender. 2023 är det främst rymligare modeller som gäller, snarare än tajta jeans. 70-talsmodeller med utsvängda ben och hög midja håller i sig även i höst. Jeanskjolen är ett måste i allas garderober och vi bär den gärna med en tröja i mohair och ett par sneakers.

Trenchcoat

Trenchcoaten är ett tidlöst plagg som passar utmärkt till både vår och höst. Denna klassiker kommer du få användning av i många år! Satsa på en oversize-modell för en lite mer samtida look.

Här nedan hittar du Metro Modes bästa höstköp som går att klicka hem just nu!

 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår