instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Inspireras av 3 trendiga sammetoutfits som passar till 3 spännande dejtkvällar

Av:

Ibland kan det vara svårt att välja vad du ska ha på dig på dejten. Här kan du inspireras av 3 olika outfits (eller kopiera de rakt av!) med trendiga materialet sammet som detalj.

Foto: Nelly.com

Sammet är utan tvekan årets trend och vi klär oss mer än gärna i det lyxiga materialet. Om du ska på en första dejt och känner dig som mest bekväm i helsvart, är den första outfiten (som du hittar nedan) ett säkert kort att köra på – kombinera med röda detaljer och ett par lackklackar för att piffa upp outfiten!

Vill du kombinera sammetstrenden med höstens hetaste färg vinröd borde du definitivt kopiera outfit nummer två, stilen är elegant och passar bra om du och din dejt ska på en fin restaurang.

Den sista outfiten vi satt ihop passar för lite finare evenemang, ska ni kanske ut och fira eran årsdag? En sammetsklänning med ett par höga klackar slår aldrig fel – kör på röda läppar och ett par lyxiga örhängen som detaljer.

Behöver du inspiration till vad du kan ha på dig på jobbet, kan du hitta 3 jobboutfits här. 

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Mode, affiliatelänkar till återförsäljare kan förekomma.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår