instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Jeanskjolar – snygga modeller du kan bära året om

Av: Metro Mode

Jeanskjolen är ett härligt sommarplagg som du kan använda året runt med rätt styling. Vi guidar dig till hur du stylar detta favoritplagg för olika årstider!

Foto: Instagram @lojsanwallin/@mathildadjerf

Jeanskjolen är ett tidlöst plagg som verkligen är en fröjd att styla! I år bär vi detta nyckelplagg i alla väder – givetvis med ett par strumpbyxor och en skön kofta under vinterhalvåret.

Så stylar du jeanskjolen

När du stylar jeanskjolen är proportioner en bra utgångspunkt. Här är några tumregler för långa respektive korta kjolar:

Nedan hittar du fem outfits med jeanskjolar att prova pronto!

Cowboyboots, linne och kofta

Lovisa Wallins styling av en kort jeanskjol är så klockren att vi vill kopiera den rakt av! Den stora koftan utgör en perfekt kontrast till den korta kjolen, medan cowboybootsen ger looken en unik touch.

Foto: Instagram @lojsanwallin

Höga stövlar, vit topp och skinnjacka

Raeann Langas enkla look kombinerar trendiga höga stövlar med en klassisk skinnjacka som hjälper till att markera midjan.

Foto: Instagram @raeannlangas

Vit skjorta och minimalistiska skor

Den vita skjortan är ett av de basplagg som vi älskar att styla på nya sätt! I Sylvie Mus outfit bidrar skjortan med en tidlös, lätt uppklädd känsla som gör att denna look passar till en mängd olika tillfällen.

Foto: Instagram @sylviemus_

Bomberjacka och ballerinaskor

Rikke Krefting Ulstein har tagit fasta på flera av årets stora trender i denna outfit: ballerinaskor, jeanskjol, och bomberjacka. De matchande accessoarerna blir pricken över i:et.

Foto: Instagram @rikkekrefting

Polotröja och höga stövlar

Hur snygg är inte denna outfit? Karina kombinerar trendigt rosa med höga stövlar och en tidlös handväska. Resultatet är en fantastiskt mångsidig look som vi längtar efter att bära i höst och vinter.

Foto: Instagram @styleidealist

Oavsett om du söker en lång jeanskjol eller en kort jeanskjol kommer du hitta ett bra alternativ nedan.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår