instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Jeansskjorta på 3 sätt – spana in vår stilguide

Av: Metro Mode

Fjolårets denimfrossa hänger med oss in i 2024 och med den, klassiska jeansskjortor. Vi listar modellerna som fulländar din garderob – och tipsar om hur du stylar dem!

Foto: Instagram @deborabrosa/@matildadjerf

Jeansskjortan är ett av årets måste ha-plagg! Här hittar du vår stilguide till denna trendiga skjorta samt våra favoritmodeller just nu.

Med jeanskjol

Om du var en de som investerade i en lång jeanskjol förra året har vi goda nyheter: även detta plagg är fortsatt hett denna säsong! Kombinera den med jeansskjorta, höga stövlar och några väl valda accessoarer för en snygg look.

Foto: Instagram @sylviemus_

Med jeans

I år matchar vi gärna jeansskjortan med våra favoritjeans! Fördelen med denna enhetliga look är att du kan kosta på dig att vara lite mer vågad med utvalda skor eller accessoarer à la Aimee Song nedan.

Foto: Instagram @aimeesong

Som ett extra lager

Under varma sommardagar utgör jeansskjortan det perfekta extra lagret. Kombinera den med neutrala färger för en enkel och stilren outfit.

Foto: Instagram @pernilleteisbaek

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår